top of page
 • Kan jag som privatperson handla av er?
  Vår inriktning är grossistförsäljning av skivmaterial till återförsäljare (bygghandlare) och industrin (hustillverkning, inredning, emballage etc). Om du som privatperson vill handla en specifik produkt som enbart finns hos oss på Gröning Board AB, kontakta ditt närmaste byggvaruhus. ​
 • Hur får vi in vår produkt hos er på Gröning Board?
  Vi på Gröning Board är alltid positiva till nya typer av produkter. Under rubriken "Inköpspolicy" längst ner på sidan hittar ni all information.
 • Hur långa leveranstider har ni?
  Vi på Gröning Board strävar efter att ligga i framkant. Vår egna turbil har under många år varit en framgångfaktor för att kunna serva våra kunder med snabba leveranser. Utöver detta har vi en rad olika åkerier som vi sammarbeter med. Vi strävar alltid efter att kunden ska ha sina produkter inom senast 5 arbetsdagar.
 • Hur blir jag sponsrad av er?
  Gröning Board har under tiotals år värnat om den lokala idrotten och sponsrat en rad olika klubbar och privatpersoner. Känner du att vi är den perfekta matchen? Kontakta då orjan.elfstrom@groningboard.se och berätta mer varför vi ska sponsra just dig.
 • Jag vill returnera en vara till er, hur gör jag?"
  Ibland blir det inte som man tänkt sig. Ingen fara, vi tar tillbaka varan förusatt att den inte är: - skadad - färgad - möglig - fuktig - sågad Vi debiterar alltid en returneringskonstnad på 20%.
 • Vilka certifieringar har ni?
  Gröning Board AB erhåller följande certifieringar: - Byggvarubedömningen - SundaHus
 • Kan jag skicka mina produkter med Gröning Boards turbil?
  Vi värnar om miljön. Därför planerar vi våra rutter så att vi aldrig ska behöva köra tom. Har du återkommande sändingar till kund i mellansverige. Hör av er till oss på info@groningboard.se diskuterar vi mer.
 • Hur reklamerar jag en produkt?
  För att reklamera en produkt från oss ber vi dig skicka oss ett mail på info@groningboard.se med följande: - En tydlig förklaring på produktens defekt - Bilder - Eventuellt batchnummer - Ordernummer - Kontkatuppgifter Efter att vi mottagit detta kommer vi återkoppla till dig så snart vi kan.
bottom of page